گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


میوه ها مفیدترین و طبیعی ترین منابع تغذیه برای بشر هستند، از اینرو گنجاندن آنها در سبد غذای روزانه خانواده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تنها نکته مهم این است که هنگام مصرف میوه ها توجه کافی به چگونگی مصرف، میزان و زمان مصرف آنها داشته باشیم.

محققان و کارشناسان طب سنتی و مزاج شناسی میوه ها را به چهار گروه میوه های شیرین، اسیدی، غیراسیدی و خنثی تقسیم بندی کرده اند و معتقدند هنگام مصرف میوه ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه های هم گروه استفاده کرد. به عنوان مثال، برای تهیه سالاد میوه باید از میوه هایی استفاده کرد که در گروه میوه های شیرین قرار دارند.


انجیر


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


انجیر انواع و رنگ های مختلفی دارد که همه آنها در داشتن ویتامین های A، B، C و آهن با یکدیگر برابرند. بر اساس تحقیقات به دست آمده، مصرف این میوه به صورت خام و خشک موجب از بین بردن بوی بد دهان و برخی از بیماری های دهان می شود. خوردن انجیر تازه از طرفی موجب کاهش حرارت بدن و رفع تشنگی می شود. همچنین این میوه موجب تعریق زیاد شده و تمامی سموم موجود در بدن را به واسطه آن از بدن خارج می کند. به گفته محققان، مصرف این میوه قبل از مصرف غذا موجب تحریک اشتها و همین طور پاکسازی کامل دستگاه گوارش می شود.


سیب


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر از اضافه وزن رنج می برید، سیب را با پوست میل کنید. مصرف سیب با پوست یکی از شیوه های مبارزه با چاقی و درمان آن است که متخصصان تغذیه به آن بارها اشاره کرده اند. مصرف سیب به همراه پوست آن موجب می شود تا قند خون برای مدتی بالا بماند. در نتیجه مصرف کننده احساس سیری بیشتری می کند و غذای کمتری می خورد.


موز


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


نتایج تحقیقات دانشمندان نشان می دهد مصرف روزانه یک عدد موز تاثیر بسیار زیادی بر حفظ آرامش، کاهش افسردگی، اضطراب و استرس دارد. این میوه به دلیل داشتن منابع تریپتوفان موجب افزایش سروتونین در بدن می شود. افزایش سروتونین در بدن نیز با افزایش آرامش و از بین رفتن افسردگی همراه است. از این رو متخصصان تغذیه توصیه می کنند موز را در سبد غذایی خود قرار دهید. به عنوان مثال می توانید این میوه را به همراه عسل در وعده صبحانه میل کنید.


انگور


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


نوشیدن روزانه دو لیوان آب انگور موجب افزایش وزن می شود. افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند می توانند با نوشیدن دو لیوان آب انگور به همراه دو وعده غذایی ظهر و شب به این هدف نزدیک شوند. توجه داشته باشید آب انگور برای درمان لاغری و چاقی مورد استفاده دارد. اگر این میوه همزمان با وعده غذایی مصرف شود موجب افزایش وزن شده و اگر در فواصل وعده های غذایی به تنهایی مصرف شود، سبب کاهش وزن می شود.


هلو


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تهیه ماسک زیبایی از هلو از جمله فواید این میوه تابستانی است. قرار دادن رنده شده میوه هلو روی پوست صورت به مدت ۲۰ دقیقه، به جوانسازی و نشاط پوست کمک می کند.


زردآلو


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر دچار بی خوابی هستید یا از خستگی مفرط رنج می برید، زردآلوی رسیده بخورید. مصرف زردآلوی رسیده برای داشتن ویتامین های گروه B به درمان بی خوابی، خستگی، گیجی و ناراحتی های عصبی و روحی کمک می کند. درضمن توجه داشته باشید مصرف بی رویه این میوه موجب بروز اختلال در هضم مواد غذایی و اسهال می شود.


خرما


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


خرما به جهت داشتن منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن از جمله ارزشمندترین میوه ها محسوب می شود. این میوه به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی منیزیم مانع از بروز انواع سرطان ها می شود. این میوه به ویژه در پیشگیری از سرطان معده به جهت خنثی کردن اسید اضافی معده بسیار موثر و مفید است. علاوه بر این، مصرف به اندازه خرما موجب تقویت شنوایی و بینایی شده و دردهای کمر، مفاصل و سیاتیک را تسکین می بخشد.


خربزه


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


افرادی که مبتلا به سنگ کلیه یا سنگ مثانه هستند با مصرف خربزه می توانند به درمان بیماری خود کمک کنند. این میوه به جهت خاصیت ادرارآورش به درمان این بیماری و دفع سنگ های کوچک کمک می کند. مصرف تخم های بوداده این میوه نیز ادرار آور بوده و به دفع سنگ های کلیه و مثانه می انجامد.

نکات :

نکته ۱:مصرف میوه هایی مانند لیمو، پرتقال، آناناس، گریپ فروت و خیار یا آب آنها بهتر است یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از صرف وعده غذایی صورت گیرد. مصرف این نوع از میوه ها موجب کاهش کلسترول و اسیداوریک خون می شود.

نکته ۲:متخصصان معتقدند مصرف روزانه سه تا پنج میوه از بروز ناراحتی های گوارشی به ویژه شایع ترین آنها یبوست پیشگیری می کند. به اعتقاد این گروه، تغذیه نامناسب، عدم استفاده از سبزیجات و میوه ها در رژیم غذایی و همین طور کم تحرکی از مهم ترین عوامل بروز یبوست در انسان است. میوه ها و سبزیجات به دلیل داشتن فیبر و آب فراوان موجب تحریک روده شده و به دفع مواد زاید بدن کمک بسیاری می کنند.

نکته ۳:متخصصان طب سنتی می گویند نوشیدن مخلوطی از آب هویچ و پرتقال یکی از مضرترین ترکیب های غذایی است. مخلوط کردن این دو میوه با هم و مصرف آن موجب بالا رفتن میزان اسید خون در بدن می شود. علاوه بر این، اختلال در عملکرد کبد و تحریک پذیری طحال نیز از دیگر عوارض مصرف این دو میوه با هم است.

مدرسه و نقش آن در تربیت دینی دانش آموزان

طراحی نخستین سیستم یکپارچه فارغ التحصیلی الکترونیک توسط برنامه نویسان زاهدانی

میوه ها، مفیدترین و طبیعی‌ترین منابع تغذیه

معلم در قرن بیست ویکم چگونه باشد

چرا برخی کودکان از رفتن به مدرسه میترسند؟

میوه ,مصرف ,موجب ,غذایی ,افزایش ,وعده ,موجب افزایش ,وعده غذایی ,دلیل داشتن ,مصرف میوه ,مصرف روزانه ,توجه داشته باشید
مشخصات
آخرین جستجو ها